Miniatúra hlavného obrázka zoznamu
Kontakt
Cyril Dunaj
+421 951 273 323
info@nm.sk
Navštívte stránku
Viac informácií

Cablkova 10, 821 04 Bratislava

Sme spoločenské médium, ktoré sa snaží šíriť kultúru dialógu, vzájomného porozumenia a inklúzie. Naším cieľom je prispievať k zjednotenej spoločnosti bez polarizácie, založenej na rešpekte a udržateľnom ľudskom rozvoji.
Portál nm.sk od roku 2018 pretavuje naše témy a hodnoty do publicistického portálu otvoreného pre každého. Prinášame najmä rozhovory a reportáže, ale monitorujeme aj zaujímavé podujatia a pripravujeme podcasty.
Vydavateľstvo Nové mesto je súčasťou projektu nm.sk, pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1994.
Časopis Nové mesto vychádza v slovenčine od roku 1998. Názov Nové mesto je odvodený od názvu talianskeho časopisu Città Nuova, ktorý začal vychádzať v roku 1956 vďaka Chiare Lubichovej, zakladateľke Hnutia fokoláre. Jeho poslaním je hľadať nové inšpiratívne cesty k formovaniu zjednoteného sveta. Od roku 2021 sú portál nm.sk a Vydavateľstvo Nové mesto pridruženými členmi iniciatívy Nuova Global, ktorá organizačne a strategicky spojila dovtedajšiu medzinárodnú rastúcu sieť redakcií Città Nuova vo svete. Združuje členské redakcie a vydavateľstvá na 5 kontinentoch a v 21 mestách.